Gradonačelnik Janjić: "Dobra vest za Zrenjanin i za Srbiju".

lidl0

Kompanija Lidl, nemački prehrambeni trgovinski lanac broj jedan u Evropi, stigla je i u Srbiju otvaranjem 16 prodavnica u 12 gradova širom Srbije, od čega je jedna u našem gradu u ulici Pere Dobrinovića 37. 

lidl4

Veliki broj naših sugrađana sjatio se danas još rano jutros, čitav sat vremena pre otvaranja, ispred nove prodavnice Lidl. Svečanom otvaranju prisustvovao je i gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić koji je sa predstavnicima ove nemačke kompanije presekao vrpcu i pustio u rad ovaj objekat.

lidl5

lidl1

Po rečima gradonačelnika, otvaranjem ovog objekta kompanije Lidl je pokazano da je Zrenjanin atraktivan i za ulaganja u trgovinu.

lidl2

lidl3

"Dobra vest za sve građane je dolazak Lidla u Srbiju i naš grad", rekao je gradonačelnik Janjić na otvaranju Lidl-ovog objekta:

lidl14

janjic

"Izvolite, posetite svoj Lidl i osetite zašto je kupovina u Lidlu jednostavnija, bolja i povoljnija", rekla je predstavnica kompanije Lidl, Aleksandra Pindović:

lidl15

aleksandra

lidl6

lidl7

lidl8

Lidl će potrošačima ponuditi jedinstveno iskustvo kupovine kroz pažljivo odabran asortiman od 1.500 proizvoda od čega čak 350 iz domaće proizvodnje i Lidl brendove koje potrošači do sada nisu imali prilike da kupuju u Srbiji. Nemački prehrambeni trgovinski lanac Lidl u ovom trenutku postoji u 27 zemalja Evrope i SAD, a njegova mreža broji više od 10.500 savremenih diskonta i zapošljava oko 260.000 ljudi. Lidlovi proizvodi se skladište u više od 150 logističkih centara širom sveta.

lidl10

lidl11

U zrenjaninskom Lidlu posao je našlo 40 radnika.

lidl12

lidl13