Servisna informacija.

vodanova

U ulici dr Kornelija Radulovića (bivša Prva Proleterska) je došlo do kvara na uličnoj vodovodnoj mreži, zbog čega je deo naselјa Lesnina u potezu ulica Đure Jakšića, Marka Oreškovića i pomenute dr Kornelija Radulovića trenutno bez vode.

Ekipe JKP „Vodovod i kanalizacija“ od momenta prijave kvara rade na sanaciji istog i prema procenama radovi će, ukoliko ne dođe do neplaniranih dešavanja, biti završeni do 16 časova.

Nakon završetka radova biće uspostavlјeno redovno vodosnabdevanje u pomenutom potezu.

Napominjemo da nakon havarija većih obima naročito na cevima magistralnog voda, kao što je bio slučaj sa havarijom na izvorištu, i ponovnog puštanja vode u mrežu pod punim pritiskom, može doći do novih havarija na vodovodnoj mreži na mestima „slabijih spojeva“, kao što je gore pomenuta.

Moguće je da će do manjih havarija dolaziti češće u narednom periodu iz razloga što je sam pritisak u mreži veći kada se snabdevanje vrši preko postrojenja za prečišćavanje vode. Ova informacija ne treba da posebno zabrine građane jer su naše ekipe spremne da, kao i do sada, eventualne probleme u vodosnabdevanju uspešno reše i do kraja probnog rada postrojenja u potpunosti pripreme mrežu za uredno i redovno vodosnabdevanje na teritoriji celog grada.

Zahvalјujemo se građanima na strplјenju i razumevanju.

petkus baner