Saopštenje JKP “Čistoća i zelenilo” Zrenjanin.

Protekle nedelje, radnici JKP “Čistoća i zelenilo” Zrenjanin, kosili su zelene površine oko jezera kod Sud-a, uređivali površinu oko spomenika Stevice Jovanovića, u parku Čokliget, sakupljali lišće u naseljima, kao i uređivali centar grada. Do kraja ove nedelje, u planu je uređivanje svih grobalja u gradu, zbog predsojećeg praznika Zadušnica, i Svih svetih. JKP “Čistoća i zelenilo” Zrenjanin nastaviće sa redovnim aktivnostima po planu i programu uređenja.

“Podsećamo građane, da se bliži kraj jesenje akcije iznošenja kabastog otpada (tačnije traje do 01.11.2019. godine). Građani koji nisu iskoristili jesenju akciju iznošenja kabastog otpada, svoj otpad mogu odložiti na gradsku deponiju, svaki dan u periodu od 7-19 časova i odlaganje je besplatno za fizička lica. Potrebno je samo da se jave portiru, na ulazu u gradsku deponiju, a on će ih uputiti gde i kako treba da odlože otpad”, rekla je Danijela Tančić, PR JKP “Čistoća i zelenilo”.

“Ukoliko građani imaju veće količine kabastog otpada, mogu se obratiti “Čistoći” sa zahtevom da im se ispred kuće ili zgrade postavi kontejner za kabasti otpad, zapremine 5 m3, a sve u skladu sa važećim cenovnikom Preduzeća. Sve dodatne informacije, građani mogu dobiti putem telefona 064/811-68-64 ili 023/523-640”, dodala je Tančić.