Osam ekipa u četiri dana.

Izvučeni su parovi za ovogodišnji memorijalni turnir „Igrajmo za 16“ koji se igra u Zrenjaninu. I ove godine će nastupiti osam ekipa, ali će se igrati u četiri dana. Parove je izvukla Vukosava Đapić Atanacković, generalna sekretarka Sportskog saveza Zrenjanina.

Igrajmo za 16 Zreb 3
Turnir se otvara utakmicom u sredu 7. marta u kojoj se sastaju Vojvoda Stepa i Fakultet za menadžment. Sledi istog dana meč Vatrogasne brigade i Gradske uprave. Drugi dan nadmetanja je 9. mart kada igraju JKP „Čistoća i zelenilo“ i JKP „Vodovod i kanalizacija“ dok će drugog polufinalistu dati meč ekipa kompanije „Koveris“ i Tehničkog fakulteta Mihajlo Pupin.

Najvažnije je da ne zaboravimo da je ovaj turnir memorijalnog karaktera i da je osnovni cilj da ne zaboravimo stradale radnike RTS-a, ali i sve druge žrtve NATO bombardovanja, rekao je Simo Salapura, pomoćnik gradonačelnika.

U dosadašnjih pet turnira nastupilo je 15 različitih ekipa sa 270 fudbalera. Bili smo uspešni i na takmičenju u Beogradu, gde i ove godine ide pobednik . Tehnička škola je 2013. igrala u polufinalu, a JKP „Vodovod i kanalizacija“ prošle godine u finalu grupe gradovi, rekao je Nikola Božović jedan od organizatora turnira.

Polufinale je zakazano za sredu 14. mart, a finale za petak 16. mart. Sve utakmice se igraju u Kriostalnoj dvorani. Ove godine je pokrovitelj turnira Grad Zrenjanin, a u organizaciju se uključuila i Kancelarija za mlade. Podršku turniru će kao i predhodnih godina pružiti Sportski savez grada Zrenjanina, JU Sportski objekti, Udruženje fudbalskih sudija grada Zrenjanina, Dopisništvo RTS-a

Igrajmo za 16 Zreb 2