Poznati svi polufinalisti turnira u Zrenjaninu.

ViK-CiZ 3

U polufinalu memorijalnog turnira RTS-a “Igrajmo za 16” u Zrenjaninu igraće JKP “Vodovod i kanalizacija” i Vatrogasna brigada. U drugom polufinalu snage će odmeriti studenti, Tehnički fakultet Zrenjanin i Fakultet za menadžment. Ovo je odlučeno žrebom nakon završetka drugog dana turnira.

Zbog zauzetosti Kristalne dvorane, ranije najavljeni termin polufinala je promenjen i te utakmice će se igrati u ponedeljak 12. marta sa početkom u 10 časova. Iz istog razloga će termin finala biti određen nakon što se odigra polufinale.

Neizvesno je bilo u obe preostale četvrtfinalne utakmice. JKP “Vodovod i kanalizacija” je savladala JKP “Čistoća i zelenilo” tek nakon izvođenja penala (4:3). U regularnom toku je meč završen 2:2. Istakao se kod pobednika Marko Srdić koji je uz dva gola iz igre bio strelac u penal seriji. Kod “Čistoće” je Ivan Vukoje bio najpre junak, jer je trideset sekundi pre kraja izjednačio, ali potom nije iskoristio penal.

JKP Vodovod i kanalizacija

JKP Vodovod i kanalizacija

JKP Cistoca i zelenilo

JKP Cistoca i zelenilo

Ekipa Kompanije Koveris za koje igraju iskusni Vladimir Gal i Dušan Bašić imala je kapitalno vođstvo u drugom poluvremenu od 3:1, ali su fudbaleri ekipe Tehničkog fakulteta predvođeni Dušanom Furtulom i Nenadom Kulićem imali više snage za finiš i preokrenuli rezultat na 4:3. Ovo je studentima treći nastup na memorijalu, a prvi put su prošli u polufinale.

Koveris

Koveris

Tehniccki fakultet

Tehnički fakultet