Bioskopski matine Kulturnog centra Zrenjanina.

U okviru filmskog matinea Kulturnog centra u nedelju, 13. marta prikazuje se dečji animirani film “Pocrvenela panda”. Film je sinhronizovan na srpski jezik i prikazuje u dva termina, od 11 i od 16 časova. Karte se prodaju na biletranici Kulturnog centra svakog radnog dana od 10 do 12 i od 18 do 20 časova i pre početka projekcije po popularnoj ceni od 250 dinara.

Portal Gradski radio Zrenjanin i Kulturni centar Zrenjanina poklanjaju 1X2 karte za dečji animirani film “Pocrvenela panda” koji će se prikazivati u nedelju, 13. marta, za projekciju od 11 časova.

Da biste učestvovali u nagradnoj igri potrebno je da, ukoliko to do sada niste učinili, lajkujete Facebook stranicu portala, a zatim da ovaj tekst podelite sa našeg na Vaš Facebook profil pod opcijom javno (public) Ime dobitnika objavićemo večeras.

Mej Li je samouverena trinaestogodišnjakinja koja je rastrzana između toga da bude poslušna ćerka i svoje ni malo prijatne adolescencije koja sa sobom nosi neprilagođenost. Kao da promene u njenim interesovanjima, vezama i telu nisu dovoljne, već kada god se previše uzbudi, što je za tinejdžera praktično – UVEK, ona se pretvori u ogromnu crvenu pandu!

Trejler filma pogledajte ovde.