Izgubite 8 cm u struku.

Gradski Radio Zrenjanin će vam ovom prilikom predstaviti priču o jednom načinu mršavljenja, koji je izazvao neverovatnu, globalnu internet reklamu. Verovatno zbog toga, što ovaj način mršavljenja, zaista deluje.

Sve što će biti potrebno da nabavite od sastojaka su: zeleni čaj, cimet i lovorov list.

Sva tri sastojka ovog napitka odlično sagorevaju masti i ubrzavaju metabolizam.

Kako pripremiti ovaj čaj za mršavljenje:

Uzmite 800 ml vode, 1 štapić cimeta i 3 lovorova lista. Za početak prokuvajte vodu. Sklonite sa šporeta i u vodu dodajte štapić cimeta (ili jednu kesicu od 5g usitnjenog cimeta), 3 lovorova lista i ravnu supenu kašiku zelenog čaja. Poklopite posudu, i ostavite 15 minuta da odstoji. Procedite. Za one kojima ne prija gorak ukus zelenog čaja, postupak pripreme može biti i sledeći - u prokuvanu vodu dodajte samo lovorov list i cimet, koji u posudi sa vodom mogu stajati 10 minuta, a nakon toga dodati zeleni čaj. Pustiti da sve zajedno odstoji još 5 minuta i potom procediti.

Način upotrebe:

Ako govorimo o ubrzanju metabolizma, važno je znati da je najbolje vreme za njegovo ubrzanje  – rano jutro, i to odmah nakon buđenja. Tako da bi bilo dobro da prvu šolju ovog čaja popijete na gladan stomak.

Drugu šolju možete popiti odmah nakon doručka. A treću – uveče, neposredno pred spavanje.

Tri šolje ovog čaja dnevno – i vi obavezno mršavite. Masnoće se uklanjaju, naročito sa „značajnih“ mesta na telu. Prvi rezultati biće vidljivi već posle 7 dana.

Naravno, podrazumeva se, da svaki pokušaj ubrzanja metabolizma i gubljenja težine treba da bude propraćen izbalansiranom ishranom i umerenom fizičkom aktivnošću.

Uživajte u pogledu na vagu.