Prvi kupci su ovaj objekat posetili 7. Decembra 2006. godine.

U nedelju, 1. decembra, najveći objekat u GOMEX-ovoj maloprodajnoj mreži – Gomex Total – proslavio je trinaestu godišnjicu poslovanja. Proslava je protekla u znaku ogromnog interesovanja sugrađana, velikog broja promocija, degustacija i poklona, kao i osmeha najmlađih za koje je organizovan bogat zabavni program.

Povodom ovog jubileja, kompanija Gomex je za svoje potrošače pripremila veliki broj artikala koji su se našli na specijalnom rođendanskom sniženju, a dobavljači čiji se proizvodi nalaze u redovnom asortimanu Gomex-a odazvali su se pozivu da svojim prisustvom i svojim proizvodima uveličaju našu proslavu. Pultovi su bili raspoređeni širom objekta, pružajući posetiocima priliku da degustiraju suhomesnate i pekarske proizvode, kao i da isprobaju neke od novih proizvoda. Kompanija Gomex je svakog potrošača koji je tog dana obavio kupovinu u Totalu-u obradovala prigodnim poklonom iznenađenja.

Od 10 do 13 sati, roditelji sa decom imali su mogućnost da pazare dok mališane zabavljaju “Magic” animatori. Svoje tačke su imali Miki i Mini Maus, ekipa iz Patrolnih šapa, Spajdermen, Frozen, Štulaš, klovn Bimbo i mađioničar Hari Magnus.

Pored njih, dodatnu radost za najmlađe, ali i sve ljubitelje poslastica, donela je torta koja je svim prisutnim potrošačima tradicionalno poslužena u podne. Na torti je ovog puta stajao broj 13, u znak 13 godina uspešnog poslovanja Gomex Totala.

Da podsetimo, prvi kupci su ovaj objekat posetili 7. Decembra 2006. godine.