Igrani film u kome nastupaju najveće Youtube i Instagram zvezde regiona.

U Kulturnom centru Zrenjanina u četvrtak, 27. februara, nedelju, 1. i ponedeljak, 2. marta  na programu je igrani film Ideš? Idem! Film se prikazuje u Velikoj sali u terminima od 18 i 20 časova.

Ideš? Idem! na filmska platna film stiže 27. februara, a ovo je prvi igrani film u kome nastupaju najveće Youtube i Instagram zvezde regiona, a u ovom ostvarenju, Srbiju predstavljaju youtuber i gameri Bogdan Ilić – „Baka Prase” i Nenad Krstić – „Tony TCTN”.

Prvi put na filmu će se naći mladi ljudi koji na profilima svojih društvenih mreža imaju po desetina hiljada pratilaca. Pored Bogdana Ilića (Baka Prase) i Nenada Krstića (Tony TCTN), u filmu igraju i Veronika Rosandić (Hrvatska), Kaja Kočevar – »Kaya Solo« (Slovenija), Vid Juračić (Hrvatska), Fran Lauš (Hrvatska), Amel Družanović – »Meca Cazin« (Bosna i Hercegovina), Nika Ilčić (Hrvatska) i mnogi drugi.

Ideš? Idem! je nastao u produkciji Kinoteke iz Zagreba, a u distribuciji 2i Film. Trejler filma pogledajte ovde.

Film nam donosi nesvakidašnje filmsko proputovanje od Zagreba, preko Beograda do Istanbula u izvođenju najuticajnijih influensera regiona, u kom svako od njih predstavlja – samog sebe! Iako film funkcioniše kao fikcija, to je jedinstvena prilika da se približimo mladim zvezdama koje su zauzele virtuelni prostor i vešto iskoristili zakone digitalnog doba kako bi od svog imena izgradile – brend.

Cena ulaznice je 250 dinara. Karte se prodaju na biletarnici Kulturnog centra svakog radnog dana od 10 do 12 i od 18 do 20 časova. Dodatne informacije: 023/566-712.