Prekid vodosnabdevanja u naseljenim mestima zbog radova na elektro i vodovodnoj mreži.

jkp-vodovod-i-kanalizacija-zrenjanin

Sutra 24.02.2017. godine najavljeni su radovi Elektrodistribucije Zrenjanin na elektro mreži u Elemiru, zbog čega će u vremenskom periodu od 8 do 13,30 časova doći do prekida snabdevanja električnom energijom u ovom naseljenom mestu.
Nestanak električne energije prouzrokovaće prestanak rada bunarskih pumpi, što će dovesti do prekida vodosnabdevanja u periodu dok traju radovi Elektrodistribucije.

Vodotoranj u Elemiru je dovoljnog kapaciteta da omogući snabdevanje građana neophodnim količinama vode za najosnovnije potrebe uz uslov racionalne potrošnje iste. Iz tog razloga JKP „Vodovod i kanalizacija“ poziva stanovnike naseljenog mesta Elemir da vodu štede da bi vodosnabdevanje bilo neometano i konstantno do trenutka uključenja struje od strane Elektrodistribucije. Odmah po uključenju struje od strane Elektrodistribucije doćiće do normalizacije vodosnabdevanja u Elemiru. Iz Elektrodistribucije najavljuju da se u slučaju loših vremenskih uslova radovi odlažu.

U petak,24.02.2017. godine, naše preduzeće vršiće radove na vodovodnoj mreži u Kleku, zbog čega će doći do privremenog prekida vodosnabdevanja u ovom naseljenom mestu. Planirano je da pomenuti radovitraju od 9 do 12 časova i nakon završetka istih biće uspostavljeno uredno vodosnabdevanje. JKP „Vodovod i kanalizacija“ se zahvaljuje stanovnicima Kleka na strpljenju i razumevanju.

petkus baner