183 objekat u Gomex-ovom sistemu.

Početak ove jeseni kompanija Gomex je obeležila sa nekoliko novih objekata. Poslednji u ovom jesenjem nizu otvoren je danas 08. novembra u Sonti. To je 183 objekat u Gomex-ovom sistemu, a drugi objekat u Sonti.

Utisci sa otvaranja marketa „Sonta centar“ u ulici Jovana Jovanovića Zmaja 73, iako po kišnom danu, bili su odlični. Veliki asortiman robe na 174m2, ljubazno osoblje, odlični popusti kao i pokloni za najbrže kupce u mnogome su doprineli oduševljenju meštana Sonte.

Za potrošače su obezbeđene dve kase, plaćanje platim karticama, gotovinom i čekovima kao i već dobro poznat Gomex loyalty program uz karticu Karticu Brojalicu.

Objekat u Sonti opremljen je po najmodernijim Gomex standardima, a potrošači mogu da očekuju odličnu uslugu zaposlenih, asortiman od preko 5000 proizvoda, sveže meso pakovano u MAP zaštitna pakovanja, mlečni program kao i Gomex robne marke po odličnim cenama zavidnog kvaliteta.

Sugrađani u Sonti, kao i do sada, mogu očekivati dobre Vikend, dvonedeljne akcije kao i dodatne akcije u oba Gomex-ova objekta u Sonti. Da bi informisali potrošače o akcijama i popustima, za Sontu je obezbeđena distribucija od preko 1700 besplatnih časopisa „Porodični Magazin“.

Mini market „Sonta centar“ radiće svaki radni dan od 07h do 20:45h, kao i subotom i nedeljom od 07h do 20:45h.