Kroz prizmu komedije ispričana dinamična strana jedne od “najvažnijih sporednih stvari na svetu”.

Domaća filmska komedija  “Ekipa” prikazuje se u Kulturnom centru Zrenjanina od subote,  26. do srede, 30. oktobra u terminima od 18 i 20h. Film je režirao Marko Sopić a scenarista je Rade Ćosić. Uloge tumače: Andrija Milošević, Rade Ćosić, Sergej Trifunović, Dragan Jovanović, Srđan Todorović, Ljubomir Bandović, Ljiljana Stjepanović, Ivana Dudić, Anđela Jovanović i drugi.

Filmska priča se odvija nakon velikog derbija između beskrupoloznih menadžera, pomalo nasilnih finansijera, jedne italijanke, fudbalske zvezde Partizana i brata od tetke koji navija za Zvezdu. Svi likovi se sreću  za vreme utakmice. To veče, u pozadini događaja, jedna torba puna para mora biti isporučena čuvenom meceni ili će svi oni biti u nevolji…

Ugovori, menadžeri, fudbalski transferi,  prevarantni, treneri i zaljubljenost  smešteni u milje u kojem je kroz prizmu komedije ispričana dinamična strana jedne od “najvažnijih sporednih stvari na svetu”.

Trejler filma pogledajte ovde.

Karte se prodaju na biletranici Kulturnog centra Zrenjanina pre početka projekcije. Cena ulaznice je 250 dinara. Dodatne informacije o prodaju karata: 023/566-712.