Dodela diploma i izložba likovnih radova.

Na Dečjem odeljenju Gradske narodne biblioteke "Žarko Zrenjanin" u subotu 9. juna upriličena je dodela diploma deci koja su bila najvrednija u pohađanju radionica kao i izložbu radova nastalih na likovnim radionicama u Centru za decu i mlade "Maštalište".

mastaliste2

I ove godine tradicionalno su dodeljene diplome "Maštališta" deci koja su učestvovala na radionicama i to na likovnim radionicama "Mazalište" koja je namenjena deci od 3 do 6 godina i "Kreativni kutak" za decu osnovnoškolskog uzrasta, radionici englekog jezika "Play & learn" za decu od 8 do 11, radionici "Igralište dramilište" za decu uzrasta od 3 do 6 godina koja podstiče psihomotorni i intelektualni razvoj kao i razvoj pravilnog govora kroz igru, pesmice i vežbice. Srednjoškolci su svoje diplome dobili nešto ranije na psihološkoj radionici "Putokaz" koja je namenjena svim srednjoškolcima i predstavlja primarno preventivni program podrške mladima da uobičajene razvojne teškoće prevaziđu, povećaju svest o sebi i kroz emocionalno iskustvo dožive pozitivnu promenu. Danas je deci odeljeno ukupno 46 diploma "Maštališta" za njihov trud, kreativnost i pokazano znanje. Ove godine su po 24. put podeljene diplome od kako postoji "Maštalište" (pune 24. godine) i zato nije mala stvar kada se dobije maštarska diploma.

mastaliste1

Nastavak radionica sledi početkom jeseni. Sve informacije o radionicama i "Maštalištu" možete pogledati na Facebook stranici Centar za decu i mlade "Maštalište" Zrenjanin ili na sajtu www.mastaliste.org.rs