Saopštenje Gradskog odbora Dosta je bilo u Zrenjaninu.

Želimo da nastavimo tamo gde smo stali, da od Zrenjanina napravimo mesto gde se lepo i rado živi.
DJB je doneo odluku da izlazi na izbore pod nefer i nepoštenim uslovima na svim nivoima kada smo uvideli da su stranke i savezi sa kojima smo imali dogovor o bojkotu, taj dogovor pregazile.

Koliko je ova odluka bila ispravna najbolje prikazuje činjenica da smo nakon formalne greške na formularu na kojem smo skupljali potpise za izlazak na izbore u Zrenjaninu, potpise ponovo skupili za samo 48 sati. Volja naših birača da nastavimo da se borimo i kroz lokalni parlament je nesporna.

Naš program sa kojim se kandidujemo obuhvata rešavanje još uvek nerešenih komunalnih problema sa čistom pijaćom vodom, toplanskim grejanjem, postojećim i potencijalnim budućim zagađivačima životne sredine.

Isto tako program obuhvata uvođenje reda u gradsku upravu i sva javna preduzeća. Imamo projekte kojima se kroz racionalnijie, pametnije planiranje budžetskih sredstava mogu obezbediti finasijska sredstva za: besplatne udžebenike za sve osnovne i srednjoškolce, poboljšanje gradskog prevoza, pomoć u vidu subvencija isključivo domaćim malim i srednjim preduzežima i poloprivrednim gazdinstvima.

Borba protiv korupcije kroz transparentno vršenje javne vlasti, protiv partijskog zapošljavanja nije uopšte bila tema dok 2016. nismo prvi put ušli u parlament. Svesni smo da promene koje želimo da sprovedemo ne mogu da se dogode preko noći, ali smo rešeni da na njima istrajemo. To ne možemo sami. Dragi sugrađani zato nam je potrebna vaša pomoć i podrška.
Izlazimo na izbore pod brojem 10 Suverenisti Dosta je bilo Zrenjanin.