Veliki show jednog od najpopularnijih YouTube-ra na Balkanu.

Jedan od najpopularnijih YouTube-ra na Balkanu, Dex Rock, održaće prvi veliki show u Zrenjaninu, u subotu, 15. septembra. Do sada, publika je Dexa mogla samo da gleda na YouTube-u, a sada će posetioci imati priliku da se bore protiv njega u popularnim YouTube izazovima. Samo neki od izazova su "Pokušaj da se ne nasmeješ", "Whisper challenge", "Šta mi je u ruci"...

DexRock- Photo by Zeljka Dimic
Dex Rock je jedan od najpopularnijih YouTube-ra na Balkanu, sa preko 650.000 pretplatnika na YouTube-u i 170.000 pratilaca na Instagramu. Dexovi videi imaju preko 15 miliona pregleda mesečno. Dex Rock vs Rock Fam show ekskluzivno se održava u CineStar bioskopima i namenjen je svim uzrastima.

Vidimo se 15. septembra u CineStaru Aviv Park. Show se održava u 14h i 16h, a druženje sa Dexom kreće već od 13 časova u lobbyu CineStar bioskopa. Druženje i fotografisanje je otvoreno za sve posetioce, dok je za show u dvorani neophodna ulaznica. Ulaznice se prodaju na blagajni bioskopa CineStar i online na sajtu cinestarcinemas.rs. Nakon Zrenjanina, show će se 22. septembra održati u Novom Sadu, a u oktobru u Zagrebu i Splitu.

Ako ste deo Rock Fam-a, ne smete da propustite najbolju zabavu ove godine!

1000x1000