Srećna slava domaćine!

Povodom predstojeće proslave slave „Aranđelovdan“, cvećare “Jasmin” i “Narcis” pobrinule su se da kupci budu u potpunosti zadovoljni, te zato u ponudi pored širokog asortimana saksijskog i rezanog cveća, imamo i dekorativne slavske korpe.

“Pozivamo građane, da kada krenu na slavu kod rođaka, prijatelja, kumova, prvo svrate u naše cvećare i izaberu slavsku korpu ili neki drugi cvetni aranžman koji će sigurno obradovati svaku domaćicu. Korpe se mogu aranžirati rezanim cvećem po vašoj želji i sadržati vino, kafu, slatkiše i dr. Sve ove proizvode možete kupiti u cvećarama ili ih doneti, a naše ljubazno osoblje će se potruditi da Vam pomogne da budete zadovoljni aranžmanom, a ono što je važno, kvalitet u našim cvećarama je izuzetan”, poručuju iz cvećara “Jasmin” i “Narcis”.

Za sve dodatne informacije kao i za poručivanje aranžmana, građani mogu pozvati: 023/536-772 i 023/600-792. Cvećara “Jasmin” nalazi se u Svetosavskoj ulici br. 2 (radno vreme 07-20h svaki dan, sem nedeljom), a “Narcis” u ul. Bratstva-Jedinstva 33a u Mužlji (radno vreme 8-17h radnim danima, subotom 8-15h, a nedeljom ne radi).