Humano.

cepnaslov

Još jednom primopredajom sakupljenih čepova u krugu Direkcije kompanije GOMEX potvrđena je snažna i kvalitetna saradnja između naše kompanije i Udruženja "Čep za hendikep". Ova saradnja započela je pre dve godine, i od tada kompanija GOMEX konstantno prikuplja čepove u svim maloprodajnim objektima na teritoriji Vojvodine, Mačve, Beograda...

cep2

Tokom ovog projekta, GOMEX je prikupio više desetina tona čepova od kojih je nabavljen veliki broj invalidskih kolica i druge opreme, neophodne za lakši život osoba sa posebnim potrebama. Izražavajući zahvalnost našoj kompaniji, koordinator Udruženja "Čep za hendikep" Zoran Martinov naglasio je da GOMEX predstavlja izuzetno kvalitetnog i pouzdanog partnera, i izrazio nadu da će se ova saradnja još produbljivati i proširivati.

cep3

Marketing menadžer kompanije GOMEX Nedeljko Golušin naglasio je da saradnja sa Udruženjem "Čep za hendikep" predstavlja potvrdu brige naše kompanije o onima kojima je pomoć neophodna, kao i visok stepen društvene odgovornosti i brige o sredini u kojoj poslujemo. Ovo je ujedno bila i prilika da se naša kompanija i Udruženje "Čep za hendikep" zahvale svim GOMEx-ovim potrošačima, koji od početka akcije vredno sakupljaju čepove i bez kojih ništa od dosadašnjih uspeha ne bi bilo moguće.

cep1

Za dosadašnju saradnju, Udruženje "Čep za hendikep" nagradiće kompaniju GOMEX plaketom za zasluge koja se dodeljuje polovinom decembra u Beogradu.

cep