Novoizabrano rukovodstvo, osim novog predsednika čine Goran Kovačević – (zamenik predsednika), Dragan Vidaković i Dragoljub Bjeloglav.

Na godišnjoj sednici Skupštine „ZREPOK“-a, članovi Udruženja tajnim izjašnjavanjem izabrali novog Predsednika „Zrenjaninskog poslovnog kruga“. Najveći broj glasova dobio je Budimir Jovanović, koji je jedan od osnivača „ZREPOK“-a. Novoizabrano rukovodstvo, osim novog Predsednika čine Goran Kovačević – (zamenik predsednika), Dragan Vidaković i Dragoljub Bjeloglav.

Izborom novog predsednika i članova Izvršnog odbora „ZREPOK“ dokazuje da ga karakterišu osnovna načela demokratije u pogledu prava izbora, principa zamenjivosti i smenjivosti. Ovom odlukom, skupština „ZREPOK“-a želi da pokaže i jedinstvo članstva i kontinuitet u delovanju bez obzira ko vodi i predstavlja organizaciju.

Budimir Jovanović rođen je 23.01.1961. godine u selu Poljane, opština Istok, Kosovo i Metohija. Osnovnu i srednju ekonomsku školu završio u Zrenjaninu, a Ekonomski fakultet na novosadskom Univerzitetu. Budimir Jovanović direktor je i osnivač kompanije „Keramika Jovanović“.

„Keramika Jovanović“ doo osnovana je januara 1994. godine u Zrenjaninu, kao trgovinska kompanija koja se bavila distribucijom građevinskog materijala na veliko i malo. Na početku razvoja i formiranja danas zavidne tržišne pozicije, u kompaniji „Keramika Jovanović“ dominantna poslovna aktivnost je bila prodaja crepa i opekarskih proizvoda. Zahvaljujući uspešnosti obavljanja ove aktivnosti, uz jasnu viziju i efikasnu strategiju razvoja, krajem devedesetih godina prošlog veka, postali su jedan od vodećih distributera opekarskih proizvoda na domaćem tržištu. Danas je „Keramika Jovanović“ doo lider u prodaji keramičkih pločica na teritoriji Srbije.