Bračne dileme, poznati glumci.

Pozorišna predstava “Brakolomije” biće izvedena u Amfitetaru Kulturnog centra Zrenjanina u četvrtak, 25. juna. Igraju: Kalina Kovačević, Aleksandar Srećković Kubura, Nenad Stojmenović i Bojana Stefanović. U predstavi se govori o partnerskih i bračnih odnosa i dilemama vezanim za brak. Predstava počinje u 21h a karte se prodaju na biletarnici Kulturnog centra svakog radnog dana od 10 do 12 i od 18 do 20 časova po ceni od 600 dinara. U slučaju kiše predstava će se odigrati u Velikoj sali Kulturnog centra. Šire informacije o prodaji karata možete dobiti i putem telefona: 023/566-712 i 063/562783.

O predstavi:

Na duhovit, satiričan, živahan i pozorišno uzbudljiv način, predstava obrađuje sve najtipičnije probleme u bračnim odnosima. Kroz prizmu pomalo pomerenog šou programa pratimo bračne parove, njihove nesuglasice, nepomirljive razlike i duhovite načine kojima se bore svako za svoju stranu.

Uz scenografiju i kostime pune živih kolorita, vedru i pulsirajuću muziku, i hitru i nadahnutu igru proslavljenih glumaca našeg nacionalnog teatra, moći ćete da uživate u celom spektru najduhovitijih problema u muško ženskim odnosima, a da na kraju i sami procenite koji par zaslužuje epitet “najgoreg bračnog para” i time zaslužuje da osvoji glavnu nagradu emisije BRAKOLOMIJE – besplatnu nagradnu brakorazvodnu parnicu.

Ovo je predstava za široku publiku, za mlade koji su na početku braka, ili razmišljaju o tom velikom koraku, kao i zaone koji kraći ili duži niz godina uživaju u svim “blagodetima” bračnog života.Dodjite, otkrijte svet uzbudljivih i urnebesno smešnih bračnih vratolomija, dodjite na BRAKOLOMIJE!