Označen početak Kulturnog leta u Amfiteatru KCZR.

Sinoć je u Amfiteatru Kulturnog centra Zrenjanina sa pozorišnom komedijom “Brakolomije” u kojoj su igrali Kalina Kovačević, Aleksandar Srećković, Nenad Stojmenović i Bojana Stefanović označen početak Kulturnog leta u Zrenjaninu u okviru kojeg će se u toku letnjih meseci u Amfiteatru KCZR u večernjim satima igrati pozorišne predstave.

Ovaj put odabir je “pao” na komedije. Ne bez razloga, već zbog velike energije i nečega dobrog što nam smeh donosi. Znamo da se i publika zaželela predstava a glumci pozorišne scene na kojoj mogu da nam pokažu šta znaju. Sinoćna dinamična i duhovita predstava govorila je o partnerskim – bračnim odnosima koji su sa odličnom glumačkom interpretacijom doneli neku vrstu prepoznatljivosti nikada rešenih bračnih dilema, odnosa i komunikacije među supružnicima.

U narednom periodu, već 10. jula na programu je predstava “Upoznaj mog tatu” u kojoj igraju – Nina Janković, Katarina Gojković, Andrej Šepetkovski i Andrija Daničić. Pozorišna komedija “Crveni šešir” zakazana je za 22. jul sa Minom Lazarević i Nadom Blam u glavnim ulogama a predstava “Ljubav do groba” u kojoj igraju Milenko Pavlov, Snežana Savić i Marina Vodeničar biće izvedena 6. avgusta.

Program organizuje agencija “Moj trag” u saradnji sa Kulturnim centrim Zrenjanina.