Punom parom u novoj godini.

boks1

BK Petrovgrad nastavlja sa maksimalnim aktivnostima i u novoj godini. Treninzi su počeli 8.1.2017 godine kao i pripreme za predstojeću boksersku sezonu. Takodje je u toku upis (7-17god) u školu boksa na gradskom stadionu od 20h pod stručnim rukovodstvom Pište Čizmića, Srdjana Evdjenića i Milana Piperskog, gde su treninzi BESPLATNI.

Aleksandra Rapajić i Zorana Nikolić su otputovale sa reprezentacijom Srbije na medjunarodni turnir kup nacija u Somboru gde će učestvovati takmičari iz 30 zemalja. Predstavnice zrenjaninskog Petrovgrada i Srbije će imati duele sa najboljim bokserskim velesilama poput Rusije, Kazahstana, Nemačke, Italije, Kolumbije, Indije, Ukrine. Milan Piperski putuje na bazične pripreme reprezentacije Srbije kao trener nacionalnog tima.

Nastavićemo sa radom, kao i sa organizacijom što kvalitetnijih kako domaćih tako i medjunarodnih bokserskih okršaja u gradu na Begeju. Podsećamo da smo nedavno bili tehnicki organizatori bokserskog dogadjaja u Kristalnoj dvorani, meču reprezentacije Srbije protiv reprezentacije novinara, gde smo dobili sve pohvale saveza za organizaciju kao i publike za kvalitet mečeva i vidjenih borbi, ističu u BK Petrovgrad.

boks2