Nova urnebesna hit komedija.

Boja steka 4

Najnovija komedija produkcijske kuće FaVI - “Boja šteka” biće izvedena u Kulturnom centru Zrenjanina u subotu, 17. marta sa početkom u 20 časova. Predstava je urađena u režiji Slavenka Saletovića a po tekstu Miroljuba Nedovića Rikija. Igraju: Petar Strugar, Uroš Jovčić i Đorđe Stojković. Karte se prodaju na biletarnici Kulturnog centra Zrenjanina svakog radnog dana i subotom od 10 do 12 i od 18 do 20 časova. Cena ulaznice je 800 a za organizovane posete 700 dinara.

Trojica sitnih „kriminalaca“, angažovana od viših nalogodavca, da odrade jedan dobro plaćen posao...Trojica autsajdera, neprilagođenih u vremenu tranzicije, liberalnog kapitalizma i sistemu koji ne funkcioniše... gde samo politika i kriminal obezbeđuju dovoljno para za noramaln život... Ulaze u avantiru, koja će ih (čini im se) dovesti do velike količine novca... Angažovani od mnogo većih ,,igrača,,... a nevešti na poverenom zadatku... dolaze do niza nepredviđenih situacija i događaja. Hit komedija... autentičnih likova, komičnih situacija, duhovitog dijaloga... učiniće sve da vam ulepša veče i dobro nasmeje...

Boja steka 2
Beki, šifrovano ime - Crveni........PETAR STRUGAR
(MONTEVIDEO BOG TE VIDEO, MALI BUDO....)
Propali vlasnik kioska brze hrane. Student Pravnog fakulteta, tek devet godina. Živi bez igde ikoga, kao podstanar. Ne izlazi iz kladionice. Dorćolac, bivši amaterski bokser.
Samozvani, ali Šef grupe.
Trle, šifrovano ime - Plavi........UROŠ JOVČIĆ
(MONTEVIDEO BOG TE VIDEO, MALI BUDO, KOMŠIJE tv serija)
Nastavnik Srpskog jezika, ostao bez posla kao tehnološki višak (mali fond časova). Ima ženu i dvoje dece. Beograđanin, ima o svemu žvaku - čitao negde.
Cvrle, šifrovano ime - Žuti........ĐORĐE STOJKOVIĆ
(Tv serije: VOJNA AKADEMIJA, MAMINI SINOVI, SINĐELIĐI....)
Mašinski tehničar, ostao bez posla posle privatizacije velike firme u kojoj je radio. Živi sa ženom i troje dece i taštom i svastikom. Dete provincije, zanosi u dijalekt.
Ostao bez posla posle privatizacije velike firme u kojoj je radio. Živi sa ženom i troje dece i taštom i svastikom. Dete provincije, zanosi u dijalekt.

Boja steka 3