Saopštenje JKP "Vodovod i kanalizacija".

U jutarnjim časovima na uglu ulica Daničićeve i dr Emila Gavrila, kao i na uglu ulice Karađorđev trg, došlo je do propadanja dela asfalta prilikom čega je došlo do oštećenja vodovodne mreže. Zbog navedenih oštećenja je došlo i do prekida vodosnabdevanja na potezu ulica Dr Emila Gavrila i Takovske, kao i u Ljubljanskoj, Čehoslovačkoj i delu ulice Karađorđev trg.

Ekipe JKP „Vodovod i kanalizacija“ su odmah po prijavi izašle na teren, i izvršile sanaciju prvog oštećenja, tako da je voda na potezu Dr Emila Gavrila – Takovska puštena u mrežu. Radovi na sanaciji oštećenja u Karađorđevom trgu nisu mogli početi dok radnici Elektrodistribucije ne izvrše uklanjanje bandere koja je, usled propadanja, i oštetila vodovodnu mrežu.

Uklanjanje bandere je u toku, a nakon toga počeće radovi na sanaciji vodovodne mreže, koji će zbog ozbiljnosti oštećenja potrajati više časova. Po okončanju radova doći će do stabilizacije i normalizacije vodosnabdevanja i u preostalim navedenim ulicama koje su trenutno bez vode.

vodovod kvar