Mišljenje korisnika o kvalitetu usluga JKP „Vodovod i kanalizacija“.

vodovod1

Ispitivanje zadovoljstva korisnika uslugama JKP „Vodovod i kanalizacija“ traje do 31. decembra u ponoć. Anketa se može popuniti na sajtu preduzeća i u Korisničkom centru. Završeno anketiranje u prostorijama mesnih zajednica i na naplatnim mestima.
JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin, do 31. decembra u ponoć, sprovodi ispitivanje zadovoljstva korisnika uslugom snabdevanja vodom i prikupljanja i odvođenja fekalnih otpadnih voda na teritoriji Grada Zrenjanina, a u cilju da se čuje mišljenje korisnika o kvalitetu usluga i uspostavljenim kanalima komunikacije i da se pomenute usluge unaprede.

Ispitivanje se sprovodi anketiranjem građana na teritoriji Grada Zrenjanina. Anonimne ankete građani su do petka mogli da popune na štandovima na naplatnim mestima našeg preduzeća u Gimnazijskoj 16 i na Lesnini, kao i u prostorijama mesnih zajednica Gradnulica, Veljko Vlahović, Zeleno polje i Melenci, kojima se ovom prilikom zahvaljujemo na ustupljenom prostoru.
Do ponedeljka u ponoć popunjavanje ankete je i dalje omogućeno putem sajta Grada Zrenjanina i sajta JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin (link ankete: http://www.vikzr.rs/anketa/) , a u ponedeljak će anketa moći da se popuni i u prostorijama Korisničkog centra u Petefijevoj 3 od 7,30 do 12 časova. Tokom vikenda na terenu će biti i zaposleni JKP „Vodovod i kanalizacija“ koji će u svojstvu anketara, u svojim mestima stanovanja, vršiti anketiranje sugrađana.

anketa-korisnicki-centar-vodovod-zrenjanin

Podsećamo da JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin već više od godinu dana zajedno sa Gradom Zrenjaninom i ostalim opštinama Srednjebanatskog okruga učestvuje u projektu „Podrška lokalnim samoupravama u Srbiji na putu ka EU – Druga faza“ koju sprovodi Stalna konferencija gradova i opština uz podršku Vlade Švedske, a sprovođenje pomenute ankete je deo aktivnosti pomenutog projekta.